bet365.co.uk

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι , η γνώμη σας για εμάς μας κάνει να εξελισσόμαστε και να μπορούμε καλύπτουμε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες  και των παιδιών σας. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Only registered users may add new posts, please login

Οικογένεια Κ. Γκουλούση: Αγαπημένα μας Ζαρκαδάκια

Μόλις είδαμε το ενθύμιο με τις φωτογραφίες από τα 5 χρόνια του Γιάννου μας στο πρώτο του σχολείο και μας συγκινήσατε όλους- μικρούς- μεγάλους πολύ!
Ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όσα απλόχερα έχετε προσφέρει στα παιδιά μας με πιο σπουδαίο από όλα την ειλικρινή σας αγάπη γι αυτά!

Σας ευχόμαστε κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας, να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια αγάπη, τις ίδιες αξίες και τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό!

Άρτεμις, Ιφίγένεια και κυρία Γιώτα μας, σας ευχαριστούμε θερμά!

Με πολλή πολλή αγάπη,

Οικογένεια Κ. Γκουλούση

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ελισσάβετ Βουραζέρη: Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τα όμορφα χρόνια που μας χαρίσατε. Η Μαριλού ήρθε στην αγκαλιά σας μωρό και τώρα φεύγει κοριτσάκι, έχοντας πάρει πάρα πολύ αγάπη και με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα χρόνια που πέρασε κοντά σας. Πραγματικά τα Ζαρκαδάκια είναι μια δεύτερη οικογένεια....

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τζένη Σκουραδάκη: Σας αγαπάμε πολύ!

Τώρα πού τελειώνει και το δεύτερο παιδί μου το νηπιαγωγείο θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για αυτά τα 8 καταπληκτικά χρόνια που πέρασαν τα παιδιά μου, αλλά κι εμείς, κοντά σας…από 4 μηνών στην αγκαλιά σας, είσασταν η «πόρτα» που τα εβγαλε στον κόσμο…Δεν μπορώ ειλικρινά να σκεφτώ καλύτερο μέρος ή ανθρώπους για να εμπιστευτώ τα παιδιά μου τις ώρες που δεν είμασταν εμείς κοντάτους…Νοιώθω τυχερή που βρεθήκαμε στα Ζαρκαδάκια, έχετε και θα έχετε πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας ….τώρα που ο Γιώργος και η Σοφία ανοίγουν τα φτερά τους, φτερά τα οποία κι εσείς βοηθήσατε να φτιάξουν και να απλώσουν, μου φαίνεται πως τα λόγια είναι λίγα για αυτά που αισθανόμαστε…επειδή τα Ζαρκαδάκια για μας  δεν ήταν απλά ένας παιδικός σταθμός αλλά ένα δεύτερο σπίτι και το σπίτι το φτιάχνουν οι άνθρωποι και οι σχέσεις…ευχαριστούμε κα Γιώτα, κα Ιφιγένεια, κα Άρτεμις…ευχαριστούμε όλες τις υπέροχες δασκάλες και το υπόλοιπο προσωπικό!...ευχαριστούμε για τους υπέροχους τρόπους, την γνώση, τις αξίες, το ήθος και κυρίως για την απεριόριστη αγάπη που προσφέρετε στα παιδιά…σας ευχαριστούμε γιατί κάνετε καθημερινά πράξη την φράση  του Μεγάλου Αλεξάνδρου «Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην».

Μιλάω εκ μέρους όλης της οικογένειας όταν λέω πως δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Εύη Παπαβασιλείου: Ευχαριστούμε πολύ... όχι μόνο για σήμερα, αλλά για κάθε μέρα...

Ευχαριστούμε πολύ... όχι μόνο για σήμερα, αλλά για κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή που πέρασε η μικρή μας μαζί σας!!! Την αγκαλιάσατε με αγάπη, τη βοηθήσατε να ξεπεράσει τις δυσκολίες της, να αναπτύξει τα ταλέντα της, να γνωρίσει και να αγαπήσει καινούριους φίλους...και να ανοίξει τα φτερά της για το Δημοτικό... Κλέψατε όμως την καρδιά της... και οι δασκάλες, και η κα Ιφιγένεια και η κα Άρτεμις και η γιαγιά όλων των παιδιών η κα Γιώτα... Με τα φτερά, λοιπόν, που ανοίγουνε είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέφει σε εσάς, πάντα με αγάπη! Στην Κοραλία, τον Λογιάκη, την Ιωάννα, τον Αλέξανδρο, τη Σοφία, τον Μόσχοβο, την Αναστασία, τον Δρακάκη (οι Κωνσταντίνοι είναι πάντα με το επίθετο!!!) και τον Αντρέα, τους φίλους μας, ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην νέα τους αρχή και τους ευχαριστούμε για όλα αυτά που ζήσανε με την Αγγελίνα και μόλις σήμερα, μέσα από την αποκάλυψη των κρυφών μυστικών του σχολείου, ανακαλύψαμε!!!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Δήμητρα Καλογεροπούλου: Τόσες πολλές αναμνήσεις, τόσες πολλές δημιουργίες

Τόσες πολλές αναμνήσεις, τόσες πολλές δημιουργίες, τόσα πολλά παιγνίδια, φιλίες, αγκαλίες κι άλλα τόσα πολλά ΜΕΓΑΛΑ ευχαριστώ σε ΟΛΟ το σχολείο, σε ΟΛΟΥΣ που αγκάλιασαν το παιδί μας και το βοήθησαν να μεγαλώσει και να αγαπήσει τη γνώση. Ορισμένες φορές ούτε τα λόγια μπορούν να αποδώσουν αυτό που νιώθουμε, παρόλα αυτά θα το κουβαλάμε για πάντα, γιατί μαζί με το Μαρινάκι ξαναπήγαμε κι εμείς σχολείο. Εύχομαι να ξαναγυρίσει η Μαρίνα στο σχολείο, με τα δικά της παιδιά στο μέλλον κι εσείς να είστε εκεί αγαπημένες όπως πάντα!!!!!

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Μαρία Λογιάκη: Υπέροχα 3 χρόνια !!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα της προσφέρατε αυτά τα υπέροχα 3 χρόνια που είναι στο σχολείο. Αγάπη, φροντίδα, αξίες, αρετές, μάθηση. Το αγαπήσαμε πολύ το σχολείο και θα φύγουμε με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014

Ιωάννα Φούρλαρη: Παλιά μαθήτρια έγινα μητέρα μαθήτριας

Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε η μέρα που από παλιά μαθήτρια έγινα μητέρα μαθήτριας.... Άφησα λοιπόν το κοριτσάκι μου στα έμπειρα χέρια σας, έχοντας την σιγουριά πως θα την αγαπήσετε και θα της δώσετε τις σωστές βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής της!!!! Σας ευχαριστούμε Ζαρκαδάκια που έχετε πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή για εμάς

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014

Δασκαλοπούλου Σπυριδούλα: Δώσατε όλα τα εφόδια

 Με την προσπάθεια και την προετοιμασία που κάνατε σε όλα τα τμήματα πιστεύω ότι δώσατε όλα τα εφόδια ώστε τα ζαρκαδάκια μας να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μεγάλου σχολείου! Σας ευχαριστούμε για όλα!

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Σκλήρης Χρήστος: Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε ακούραστα το έργο σας

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος, τώρα που ανοίγουμε πανιά για νέες θάλασσες κ ορίζοντες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την αγάπη κ τα εφόδια που μας χαρίσατε απλόχερα και για όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί σας πάνω απ'ολα με εμπιστοσύνη κ σιγουριά. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε ακούραστα το έργο σας και να έχετε υγεία.Θα είστε πάντα στη καρδιά μας, θα έχουμε την πιο γλυκιά ανάμνηση και θα έχουμε να λέμε για τα "ΖΑΡΚΑΔΑΚΙΑ" που αγαπήσαμε πολύ! Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι,καλή ξεκούραση και επιστροφή το Σεπτέμβρη με υπομονή και επιμονή ! Θα μας λείψετε πολύ.

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014

Τσιαντόπουλος Δημήτρης: Πάντα πρωτοπόροι

Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε πρωτοπόροι , παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας , και να γίνετε αρωγοί και για τους υπόλοιπους για μια καλύτερη παιδεία .

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

 

Powered by Phoca Guestbook

Free and Full Templates

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.